Category: Minione warsztaty

Warsztaty z domowego pieczenia chleba

Każdy z nas uwielbia zapach świeżego domowego chleba, a na tych warsztatach go nie zabrakło! Wspólnie z niezastąpionym Marcinem Kaczmarkiem-Pielinem przygotowaliśmy chleb żytni, klasyczny chleb mieszany na podmłodzie, chałkę z...

Przeczytaj więcej

Wiosenne warsztaty piekarnicze

Na warsztatach przygotowaliśmy przekąski wypełnione sezonowymi dodatkami. Ich przepisy na pewno posłużą nam na później i pomogą przygotować domowe grissini, bajgle, drożdżówki i ciasteczka owsiane. Cudowne rozpoczęcie sezonu!

Przeczytaj więcej

Warsztaty zdrowa Azja

Warsztaty zdrowa Azja to jedne z Waszych ulubionych! Uczestnicy wraz z Doris Magdziak przygotowali: sałatkę, spring rollsy, kurczaka po koreańsku, curry oraz pyszne banany w cieście.

Przeczytaj więcej

Warsztaty z ryb i owoców morza

Świetna atmosfera, dużo uśmiechu, niesamowicie smaczne dania - tak w skrócie można opisać te warsztaty! Uczestnicy dowiedzieli się m.in. jak filetować rybę, jak przyrządzić ośmiornicę, a także sami przygotowali: ceviche,...

Przeczytaj więcej

Ramen Incepcja – warsztaty z ramenu

Warsztaty Ramen Incepcja dotychczas odbyły się dwukrotnie. W świat ramenu wprowadził nas Bartosz Snecz Dębski. Wspólnie dowiedzieliśmy się czym jest ramen, przygotowaliśmy jego trzy wersje oraz japońską przystawkę Szefa Kuchni....

Przeczytaj więcej

Szukaj

Tagi

Popularne wpisy

Zapisz się do newslettera