Jak zdrowo przejść na dietę bezmięsną, fachowo komponować i przyrządzać potrawy roślinne? Jak nadać znanym składnikom nowej energii i kunsztu. Warsztaty wege dla początkujących.
Przeczytaj więcejStrona główna > Warsztaty
Category: Warsztaty
Sushi 7.10.2023
Sushi to jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Dla Japończyków to podstawa codziennej diety, dla Europejczyków raczej okazjonalny, wyrafinowany specjał. Danie piękne i proste, choć jego przygotowanie wymaga nie lada...
Przeczytaj więcejCiasto półfrancuskie 14.10.2023
Nie ma nic piękniejszego na jesienną słotę jak pachnące, ciepłe, domowe ciasto. O niebo zdrowsze od kupnej alternatywy, nie wspominając już o walorach smakowych. Kilka świeczek, czarka herbaty i ciastko,...
Przeczytaj więcejWEGE Ramen
Klasyczny ramen kojarzy nam się z esencjonalnym, mięsnym wywarem wolno gotowanym na kościach. Czy da się stworzyć smaczny ramen w wersji wege? Jak najbardziej! Z czego i jak go przygotować?...
Przeczytaj więcejRodzinne warsztaty MAKARON I FARSZ
A może by tak pogotować rodzinnie? 🫶👨👩👧👦 Po raz pierwszy samodzielnie ulepić ravioli? 🤩 Razem z dzieckiem puścić wodzę fantazji i tworzyć barwne, jadalne cudeńka! Razem z Pasta o plomo...
Przeczytaj więcejWarsztaty z wołowiny 20.05.2023
Jaki kawałek mięsa będzie odpowiedni na burgera, a który do sałatki? Czy to rasa bydła czy kolor mięsa mówi o jakości? Co znaczy, że wołowina jest dojrzewająca? Jak wysmażyć swojego...
Przeczytaj więcej