Strona główna > Warsztaty > Warsztaty z pieczenia chleba

Warsztaty z pieczenia chleba
- Termin: 20 stycznia 2023
- Godzina: 17:00
- Czas trwania: 4 h
- Prowadzący: Marcin Kaczmarek-Pielin
- Lokalizacja:Cokitchen ul. Bogusławskiego 8, Suchy Las k/ Poznania
- Grupa: 8-12 osób
- Cena: 175 zł
Chcesz sprawić bliskiej osobie prezent? Kup voucher na warsztaty!
Opis






Program warsztatów

O prowadzącym
𝑀𝑎𝑟𝑐𝑖𝑛 𝐾𝑎𝑐𝑧𝑚𝑎𝑟𝑒𝑘-𝑃𝑖𝑒𝑙𝑖𝑛. Znany, wielokrotnie nagradzany poznański Szef Kuchni, który porzucił garnki i zamienił je na kosze do wypiekania pieczywa. Po 9 latach zgłębiania tajników naturalnych produktów, z dala od miasta, zdecydował się powrócić do centrum Poznania i otworzyć autorską, rzemieślniczą pracownię chleba Bake Morning by Pielin. Prywatnie Marcin to miłośnik kuchni roślinnej, psów i komiksów. Twórca i organizator akcji Master Chefs 4 Dogs, jedynej takiej kulinarno-charytatywnej akcji dla bezdomnych zwierząt w Europie.
Ważne informacje
Nie czekaj! Liczba miejsc ograniczona.
Sprawdź także inne nadchodzące warsztaty
Warsztaty z makaroników 13.01.2024
Są piękne, barwne i wyborne. Składają się z zaledwie...
ZDROWA HERBATA- warsztaty z herbaty 19.01.2024
Pijemy herbatę codziennie nie rozważając czym się różnią poszczególne...
Warsztaty z sushi 28.12.2023
Chcesz poznać bliżej sushi, jego pochodzenie, filozofię, etykietę jedzenia,...
Warsztaty z domowego chleba 27.01.2024
Wciąż poszukujesz dobrego, naturalnego pieczywa? Nie masz czasu...
Pierniki świąteczne NATURALNIE! warsztaty dla dzieci
Smak i zapach pierników to absolutny synonim świątecznej aury....
Warsztaty z domowego chleba
Wciąż poszukujesz dobrego, naturalnego pieczywa? Nie masz czasu na...
Zupy, musy i hummusy- warsztaty wege
Wege miso ramen, domowy falafel z hummusem i dipem...