
Wiosenne warsztaty piekarnicze
Rozpoczęła się najpiękniejsza pora roku🥰 Wiosna! 🌱
A wraz z nią nadeszła nowa energia, odmieniony styl życia i dużo świeższy i lżejszy jadłospis. Ku mojej olbrzymiej radości więcej czasu spędzamy na świeżym powietrzu i korzystamy z sezonu na nowalijki i rodzime owoce.
Z tą myślą powstał pomysł na wiosenne warsztaty piekarnicze, które mają na celu przygotowanie was do samodzielnego wykonania przekąsek, które wypełnicie lub uzupełnicie ulubionymi sezonowymi dodatkami. Na pewno uprzyjemnią wam popołudniową kawę, czy kieliszek wina na tarasie lub balkonie.
W trakcie warsztatu przygotujecie:
- Grissini z rozmarynem,
- Bajgle z makiem, sezamem, czarnuszką,
- Ciastka owsiane ze słonecznikiem,
- Drożdżówki z rabarbarem, truskawkami i kruszonka owsianą.
Warsztaty poprowadzi Marcin Kaczmarek Pielin – właściciel rzemieślniczej pracowni chleba Bake Morning by Pielin, miejsca powstałego z miłości i zakwasu. Znany poznański Szef Kuchni, który uwielbia smaki świata, ale na co dzień pozostaje wierny polskiej kuchni i prostym, naturalnym składnikom. Człowiek niezwykle pracowity, ambitny, charyzmatyczny. Od lat dzieli się pasją i wiedzą do pieczenia.
W ramach warsztatów zapewniamy: olbrzymią i praktyczną dawkę wiedzy, cudowną, domową atmosferę, naturalne, ekologiczne produkty, wyśmienite przekąski do zjedzenia lub zabrania do domu, pyszną kawę, herbatę, wodę mineralną, fartuch na czas warsztatów.
Otrzymasz także: receptury wszystkich przyrządzonych wypieków oraz dyplom uczestnictwa.
Data: 22.04.2022 (piątek)
Start: 17:00
Czas trwania: 3,5- 4h
Cena: 150 zł/os
Szczegółowe informacje i zapisy: info@zdrowowskaz.pl
*liczba miejsc ograniczona. Liczy się kolejność zgłoszeń. Potwierdzenie miejsca i informację o wpłatach otrzymacie po weryfikacji wolnych miejsc. Wpłata całej kwoty gwarantuje rezerwację miejsca. Istnieje możliwość bez kosztowej rezygnacji z udziału, najpóźniej na 7 dni roboczych przez wydarzeniem.


